Workshops en studiedagen

Naast acties en campagnes organiseert vzw Zijn - Beweging tegen Geweld ook educatieve activiteiten waarop onze kennis en expertise gedeeld wordt met anderen. Graag willen wij ons aanbod ter beschikking stellen naar scholen, jeugdbewegingen, organisaties, bibliotheken, enzovoorts. 

 

Momenteel hebben wij de volgende educatieve evenementen beschikbaar, de vormingen kunnen op vraag georganiseerd worden, neem contact op met mieke@vzwzijn.be


Concerten

Deborah Ostrega en Ernst Löw stellen in een intieme sfeer de nummers van hun album  'De donkere kant van de liefde' voor.

We zoeken samen met het publiek naar een uitweg. De voorstelling raakt, ontroert, zalft, … en zet mensen aan om niet blind te zijn voor de moeilijkheden in relaties van henzelf en van anderen.

De bedoeling van deze concerten is om een intieme sfeer te reflecteren over familiaal geweld. We geven toeschouwers de ruimte om hun ervaringen te delen en zorgen ook voor ondersteuning van professionals. Het materiaal dat vzw Zijn ontwikkelt, is steeds voorhanden en mensen kunnen na het concert even napraten met professionals en elkaar (als ze dit wensen)

Geïnteresseerd om een concert bij te wonen: info data. Geïnteresseerd om zelf een concert te organiseren, neem contact op met mieke@vzwzijn.be

 

Vormingen


Tentoonstellingen


Daarnaast zijn we constant bezig met het ontwikkelen van educatief materiaal in het kader van campagnes en acties. Ook organiseren wij eenmalige educatieve evenmenten, zoals film- of theatervoorstellingen. Blijf op de hoogte door onze agenda in de gaten te houden.