24.11.2015

Film Beyond en Cartoontentoonstellling te Ninove


INFO
  • 24 november 2015 - 24 november 2015
  • Van 19:00 tot 21:00
  • CC De Plombom

 
In de week van 25 november, de internationale dag tegen geweld op vrouwen, organiseert het stadsbestuur van Ninove jaarlijks tal van acties in het kader van huiselijk geweld. De bedoeling is om dit thema in de kijker te zetten en om aan daders en slachtoffers mogelijkheden te bieden om een uitweg te zoeken in de situatie waarin ze zich bevinden.
 
 
 
In de film Beyond bezoekt Leena met haar dochters en echtgenoot haar doodzieke moeder in het ziekenhuis. Tijdens de langer rit wordt Leena overspoeld door herinneringen aan haar jeugd en komen we beetje bij beetje te weten waarom ze zo abrupt met haar ouders heeft gebroken. In de film krijgen we een beeld van hoe iemand op latere leeftijd vecht met de gruwel die ze als kind heeft meegemaakt.
 
Beyond is een film geregisseerd doormet de 'Millennium'-actrice Noomi Rapace.
 
De film wordt u gratis aangeboden door het stadsbestuur, maar vergeet niet je ticket vooraf af te halen aan de balie van CC de Plomblom.
 
Toegang gratis, reserveren aangewezen
 


Van 20 november tot 18 december 2015 is er een gratis cartoontentoonstelling van vzw Zijn in de foyer van CC De Plomblom en in de bibliotheek.