22.09.2011

40ste Vrouwendag op 11 november 2011 / Vrouwen-Vrede-Geweld


INFO
  • 22 september 2011

Leuven is gaststad voor de 40ste Vrouwendag. Op 11 november 2011 rolt de Stadsschouwburg, Bibliotheek en Museum M van Leuven de rode loper uit voor deze bijzondere happening. Onder het motto “Vrouwen-Vrede-Geweld?” buigen we ons over de thematiek van “Vrouwen en Geweld”.

In samenwerking met de stad Leuven en de Provincie Vlaams Brabant en de Leuvense vrouwen en vrouwenorganisaties werkte het Vrouwen Overleg Komitee een uniek programma uit: panelgesprekken en debatten, rijkelijk gevarieerde workshops, muziek, poëzie, informatieve standjes,… De Vrouwendag is er voor en door vrouwen, maar iedereen is welkom. Er is bovendien doorlopend kinderopvang.

Bijgevoegd vindt u de affiche en folder met het volledige programma en alle praktische informatie. Wij rekenen uiteraard op uw medewerking om dit promotiemateriaal zo ruim mogelijk te verspreiden. Wellicht zijn er ook heel wat plaatsen waar een affiche van de Vrouwendag mooi zou ogen. Kan u nog meer folders en affiches verspreiden? Laat het ons weten (tel: 02/229.38.73; fax: 02/229.38.06; voksecretariaat@amazone.be) en wij bezorgen u zo spoedig mogelijk bijkomend promotiemateriaal.

Wie 4 uren meehelpt, krijgt een gratis inkomkaart. Daarvoor kan u ook terecht op het VOK-secretariaat. De  vrijwilligsersfiche hierbij mag eveneens ruim verspreid worden.

Alvast bedankt voor uw medewerking en we zullen je graag verwachten, tot op 11 november 2011.

Onze verontschuldiging indien je deze mail reeds ontving via een ander kanaal.

 

Het VOK-team